Recepty

Recepty > polévky > zabijačková polévka z jelítek

Zabijačková polévka z jelítek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 jelítka, 2 stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř, 1/4 hrnku krup, 4 hrnky vody, petrželka

Recept na přípravu:

Ve vodě rozvaříme pokrájenou náplň z jelítek, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Nakonec do polévky zamícháme uvařené kroupy a nasekanou petrželku.

Další recepty:
Vichyssoise podáváme zastudena.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Boršč bez masa z tofu.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Čínská krabí polévka z krabího masa.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Zeleninový krém zasypeme nadrobnou pokrájenou zelenou petrželkou.
Fazolová polévka z bílých fazolí kterou na talíři posypeme pažitkou.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou ze strouhaného křenu.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Zabijačková polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept zabijačková polévka z jelítek.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.