Recepty

Recepty > vepřové maso > zabijačkový guláš z krkovice

Zabijačkový guláš z krkovice

Potřebné suroviny:

800 g krkovice, 800 g vepřových drobů (ledvinky, játra), 400 g cibule, 100 g sádla, vývar z masa, česnek, mletá paprika sladká, majoránka, pepř, sůl

Postup přípravy:

Do cibulového základu přidáme maso a droby pokrájené na větší kostky, zasypeme drceným česnekem, mletou paprikou, osmahneme, osolíme, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Poté dochutíme pepřem a majoránkou.

Další recepty:
Vepřová krkovička na žampionech kterou podáváme s rýží.
Naložené vepřové řízky podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Řecké brambory zapékáme.
Pikantní vepřové kotlety podáváme se zeleninovým salátem.
Halušky se zelím a uzeným masem které zaváříme do vroucí vody.
Chilli con carne s rajčaty a kukuřicí.
Segedínský guláš se zelím.
Vepřové řízky v majonéze podáváme s vařenými brambory.
Játrový guláš zalijeme smetanou.
Gulášová polévka s bílými fazolemi se nezahušťuje.
Pikantní vepřová krkovička s plátky pokrájeného česneku.
Guláš bez míchání připravíme z plecka.
Vepřové na houbách s rýží osmahneme a poté dusíme.
Bramborový guláš s fazolemi

Recepty
Motto

Zabijačkový guláš z krkovice pohladí oko i chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.