Recepty > polévky > žabincová polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
Nemusíte k rybníku, suroviny jsou uvedeny přímo v receptu.
Recept na přípravu:
2-3 nakrájené pórky s několika snítkami libečku nebo celeru podusíme na lžíci másla, zalijeme vodou a rozmixujeme. Podle chuti osolíme nebo přidáme masox nebo slepičí bujón a do vroucí polévky zavaříme vrchovatou lžíci ovesných vloček, povaříme.
Další recepty:
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Andaluské gazpacho chutná s pečivem.
Fazolačka z konzervy a slaninou.
Bouillabaisse z plodů moře.
Fazolová čorba ze zelených fazolek.
Srbská čorba s protlakem a brambory.
Španělská polévka gazpacho podávaná vychlazená.
Fazolačka po uhersku kterou podáváme s chlebem.
Francouzská bramboračka dochucená majoránkou.
Králičí polévka se smetanou a sušenými houbami.
Zelňačka s klobásou a kysanou smetanou.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou.
Francouzská majonéza s trochou hořčice.
Jitrnicová polévka
Žabincová polévka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.