Recepty > omáčky > žampiony na sojové smetaně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
houby, celer, kořenová petržel/pastiňák, tofu, sojová smetana, rýže natural
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém oleji orestujeme pokrájenou cibuli se solí, kmínem, přidáme plátky žampiónů, bílou kořenovou zeleninu (zde petržel a celer), zastříkneme shoyu, podlijeme trochou vody a vaříme doměkka. Nakonec přidáme kostičky tofu (může být bylinkové), zalijeme sojovou smetanou, zahustíme kuzu a ještě chvíli povaříme.
Další recepty:
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Smaženice z hub čerstvých.
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Omáčka z ančoviček a kaparů do které přidáme citronovou šťávu se solí a pepřem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony a rýží nebo těstovinami jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí směs s cibulí a zeleninovým salátem.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Smetanová koprová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje žampiony na sojové smetaně a recept na přípravu.