Recepty

Recepty > polévky > zapečená cibulačka ze sáčku

Zapečená cibulačka ze sáčku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 sáček pastýřské cibulačky, 40 g nastrouhaného sýra, 3 plátky chleba, 2 lžíce rostlinného oleje

Recept na přípravu:

Cibulačku nasypte do vody a vaříme 5 minut na mírném ohni za občasného zamíchání. Plátky chleba opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Polévku nalijeme do talířů, navrch položíme plátek opečeného chleba a posypte sýrem. Vložíme zapéci do trouby vyhřáté na 180 °C na 3-4 minuty.

Další recepty:
Bramboračka na másle se zeleninou.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Cuketová polévka s rajčaty vše v ní rozmixujeme.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou kterou necháme 10 minut zapéct.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s chlebem nebo houskovým knedlíkem.
Cuketová polévka se smetanou posypeme ji osmaženou houskou.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Cuketová polévka se sýrem který vaříme, až se zcela roztaví.
Zapečená kuřecí stehna

Recepty
Motto

Ochutnejte recept zapečená cibulačka ze sáčku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.