Recepty > polévky > zapečená cibulačka ze sáčku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 sáček pastýřské cibulačky, 40 g nastrouhaného sýra, 3 plátky chleba, 2 lžíce rostlinného oleje
Recept na přípravu:
Cibulačku nasypte do vody a vaříme 5 minut na mírném ohni za občasného zamíchání. Plátky chleba opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Polévku nalijeme do talířů, navrch položíme plátek opečeného chleba a posypte sýrem. Vložíme zapéci do trouby vyhřáté na 180 °C na 3-4 minuty.
Další recepty:
Bramboračka na másle se zeleninou.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Cuketová polévka s rajčaty vše v ní rozmixujeme.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou kterou necháme 10 minut zapéct.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s chlebem nebo houskovým knedlíkem.
Cuketová polévka se smetanou posypeme ji osmaženou houskou.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Cuketová polévka se sýrem který vaříme, až se zcela roztaví.
Zapečená kuřecí stehna
Ochutnejte recept zapečená cibulačka ze sáčku.