Recepty

Recepty > hovězí maso > zapečená roštěná s turistickým salámem

Recept - Zapečená roštěná s turistickým salámem

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

Hovězí roštěná, sůl, pepř, olej, cibule, česnek, turistický salám, anglická slanina, hladká mouka

Postup přípravy:

Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, který jsme vymazali olejem a na dně vyložili cibulí nakrájenou na kolečka. Maso potřeme česnekem, posypeme nakrájeným salámem, slaninou, pokapeme olejem a opakujeme nakládání. Necháme 24 hodin uležet v chladu.

Druhý den vložíme maso do předem vyhřáté trouby, kde ho pečeme. Když je maso měkké, oškrábeme z něj salám a ostatní ingredience, odložíme maso stranou a šťávu z výpeku poprášíme moukou, provaříme, vrátíme ingredience a dochutíme.

Na talíř servírujeme bramborové knedlíky, maso, šťávu a na maso nasypeme nastrouhaný křen.

Další recepty:
hovězí guláš, hovězí roštěná, zelné závitky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí stejk na žampionech, ruský boršč, rajská omáčka s hovězím, gulášová polévka, rajská omáčka, debrecínské roštěnky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí rolka se šunkou a sýrem

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.