Recepty > hovězí maso > zapečená roštěná s turistickým salámem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Hovězí roštěná, sůl, pepř, olej, cibule, česnek, turistický salám, anglická slanina, hladká mouka
Postup přípravy:
Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, který jsme vymazali olejem a na dně vyložili cibulí nakrájenou na kolečka. Maso potřeme česnekem, posypeme nakrájeným salámem, slaninou, pokapeme olejem a opakujeme nakládání. Necháme 24 hodin uležet v chladu.
Druhý den vložíme maso do předem vyhřáté trouby, kde ho pečeme. Když je maso měkké, oškrábeme z něj salám a ostatní ingredience, odložíme maso stranou a šťávu z výpeku poprášíme moukou, provaříme, vrátíme ingredience a dochutíme.
Na talíř servírujeme bramborové knedlíky, maso, šťávu a na maso nasypeme nastrouhaný křen.
Další recepty:
hovězí guláš, hovězí roštěná, zelné závitky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí stejk na žampionech, ruský boršč, rajská omáčka s hovězím, gulášová polévka, rajská omáčka, debrecínské roštěnky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí rolka se šunkou a sýrem
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.