Recepty

Recepty > ryby > zapečené filé s křenem

Zapečené filé s křenem

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 porce rybího filé, 100g strouhaného křenu, 50g másla, 200 ml šlehačky nebo smetany, sůl

Postup přípravy:

Pekáček vymažeme máslem, vložíme filé, zalijeme s křenem smíchanou šlehačkou a pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.

Zapečené filé s křenem podáváme s vařenými brambory.

Další recepty:
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Rybí polévka z kapra chutná se smaženými kostičkami housky.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Makarony se sýrem a šunkou podáváme posypané petrželkou.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Segedínský guláš se zelím.
Pikantní zelňačka s klobásou.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Rychlá rybí polévka z file

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo zapečené filé s křenem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.