Recepty

Recepty > ryby > zapečené filety

Zapečené filety

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 rybí filety, 100g strouhaného sýra, cca 40g másla, 1 zakysaná smetana, sůl, citronová šťáva

Postup přípravy:

Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Posypeme strouhaným sýrem, zalijeme zakysanou smetanou a upečeme v troubě při teplotě 200 °C.

Zapečené filety podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Další recepty:
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Makarony se sýrem a šunkou podáváme posypané petrželkou.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Zapečené těstoviny s krůtím masem posypeme strouhaným sýrem.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Kuřecí maso s lečem podáváme s bramborovými hranolky.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Kuřecí nudličky se žampiony a sýrem posypeme majoránkou.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Drůbeží rizoto se žampiony posypeme strouhaným sýrem.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Recept na filety z lososa

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo zapečené filety.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.