Recepty > kuře > zapečené kuře v tatarské omáčce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
600 g kuřecího masa, máslo, 2 cibule, sůl, pepř, tatarská omáčka, 100-150 g plátků sýra eidamu
Postup přípravy:
Do pekáče vymazaného máslem poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, na ni kousky kuřecího masa, osolíme, opepříme dle chuti, zalijeme tatarskou omáčkou a poklademe plátky sýra. Vložíme do trouby předem vyhřáté na teplotu 250 °C, kde pečeme 20 minut na zakryté, poté odkryjeme a ještě chvíli pečeme, aby nám sýr hezky zrůžověl.
Další recepty:
kuřecí prsa s mozarellou, bábovka z kuřecího masa, kuře na smetaně, játra na cibulce, francouzské řízky z kuřecího masa, česnekové kuře na chilli, kuřecí játra s jogurtem, kuřecí nudličky s rýží, kuřecí prsíčka na špízu, grilované kuře na citronu a rozmarýnu, kuře na kari, marináda na kuřecí maso, kuře na paprice
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.