Recepty

Recepty > kuře > zapečené kuřecí řízky v remosce

Zapečené kuřecí řízky v remosce recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kuřecí řízky, 10 dkg debrecínky, 10 dkg eidamu, 250 ml smetany na šlehání, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do remosky nebo pekáčku vložíme řízky, na každý položíme plátek debrecínky, zasypeme strouhaným sýrem a opatrně zalijeme smetanou ke šlehání. Dáme zapéct na asi 45 minut.

Další jídla:
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Kuře pečené na zelí rozdělíme na čtvrtky.
Rýže s hráškem dochucená lžicí tatarské omáčky.
Kuře na česneku pečeme přibližně 1 hodinu.
Zapečené brambory se šlehačkou necháme v troubě roztéci.
Česnečka s hermelínem a kostičkami rohlíku.
Řecké brambory zapékáme, až změknou.
Zapečené kuřecí řízky s houbami zapékáme přibližně 45 minut.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Kuře na paprice se smetanou s kompotem.
Kuřecí nudličky s hermelínem solí a pepřem.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit zapečené kuřecí řízky v remosce.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.