Recepty > kuře > zapečené kuřecí řízky v remosce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, 10 dkg debrecínky, 10 dkg eidamu, 250 ml smetany na šlehání, sůl, mletý pepř
Postup přípravy:
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do remosky nebo pekáčku vložíme řízky, na každý položíme plátek debrecínky, zasypeme strouhaným sýrem a opatrně zalijeme smetanou ke šlehání. Dáme zapéct na asi 45 minut.
Další jídla:
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Kuře pečené na zelí rozdělíme na čtvrtky.
Rýže s hráškem dochucená lžicí tatarské omáčky.
Kuře na česneku pečeme přibližně 1 hodinu.
Zapečené brambory se šlehačkou necháme v troubě roztéci.
Česnečka s hermelínem a kostičkami rohlíku.
Řecké brambory zapékáme, až změknou.
Zapečené kuřecí řízky s houbami zapékáme přibližně 45 minut.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Kuře na paprice se smetanou s kompotem.
Kuřecí nudličky s hermelínem solí a pepřem.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem
Recept, podle kterého je hračka připravit zapečené kuřecí řízky v remosce.