Recepty > vepřové maso > zapečené řízky naruby
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Plátky vepřového masa, sůl, strouhanka, vejce, olej, anglická slanina, cibule, česnek
Postup přípravy:
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, obalíme ve strouhance a až poté ve vajíčku. Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji a vložíme do zapékací misky, kterou jsme předtím vyložili cibulí nakrájenou na plátky, česnekem nakrájeným na plátky a anglickou slaninou, střídáme vrstvy a končíme cibulí, česnekem a anglickou slaninou. Zapékací misku přiklopíme a vložíme do vyhřáté trouby, kde pečeme do měkka.
Další recepty:
kopečkové řízky, kuřecí špízy, vepřové kotlety, špízy z trouby, segedínský guláš, djakartine, vepřová bašta s kari omáčkou, zapečené vepřové řízky na česneku, bůček se zelím, domácí klobásy, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, kotlety na česneku a majoránce, zapečené vepřové řízky se šunkou a žampiony, katův šleh, česnekové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.