Recepty

Recepty > kuře > zapečené žemle plněné drůbežím masem

Zapečené žemle plněné drůbežím masem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

8 žemlí, 150 g pečeného drůbežího masa, 1 červená paprika, 1 cibule, 1 vejce, 1 lžíce oleje, 150 g majonézy, 1 lžička hořčice, nasekaná pažitka, sůl

Postup přípravy:

Žemle rozřízneme a vydlabeme vnitřek. Drůbeží maso nakrájíme na drobné kousky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a na nudličky nakrájenou papriku a podusíme. Necháme vychladnout a poté přidáme vejce, pažitku, hořčici, majonézu, osolíme a důkladně promícháme. Směsí naplníme housky, které naskládáme na pečící plech. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi 15 minut.

Další jídla:
Boloňské špagety s mletým masem vložíme na talíře.
Žampionová polévka se zeleninou, do talíře přidáme kostičky usmažené omelety.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.
Zeleninová pánev na řecký způsob s mozzarelou.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme zapéct do křupava.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou dopečeme do růžova.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Kuře na paprice můžeme podávat s knedlíkem.
Rizoto s rajčaty při podávání posypeme parmezánem.
Zapečené brambory se šlehačkou necháme v troubě roztéci.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit zapečené žemle plněné drůbežím masem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.