Recepty

Recepty > vepřové maso > zastlané kotlety

Recept - Zastlané kotlety

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kotlety, sůl, plnotučná hořčice, olej nebo sádlo, větší množství cibule, alobal

Postup přípravy:

Kotlety naklepeme, osolíme a silně potřeme hořčicí. Pekáček nebo zapékací misku vymažeme olejem nebo sádlem, vyložíme kotletami a zasypeme cibulí nakrájenou na půlkolečka. Posolíme, pekáček zakryjeme alobalem a necháme odležet do druhého dne v lednici.

Druhý den vložíme kotlety do předem vyhřáté troby, asi 15 minut pečeme zprudka, poté stáhneme teplotu na 150 °C a pečeme asi hodinu. Kotlety není třeba podlévat, cibule pustí velké množství šťávy.

Podáváme nejlépe s bramborem nebo bramborovou kaší.

Další recepty:
vepřové kotlety na houbách, bůčková roláda, vepřové kotlety, vepřové maso s arašídovou omáčkou, segedínský guláš, vepřové panenky v županu, vepřová bašta s kari omáčkou, marinovaná vepřová kýta, bůček se zelím, zapečené vepřové kotlety, roláda z mletého bůčku, chilská kýta, zapečené vepřové řízky se šunkou a žampiony, katův šleh, smažená cibule

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.