Recepty > omáčky > závitky s tempehem a oranžová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
rýžový papír, dýně hokaidó, cibule, houby, mrkev, miso, slad obilný, shoyu, řepa červená, tempeh, zelí kysané, řasa hiziki, umeocet
Jak připravit tento recept:
Omáčka: dýni, malou nepálivou papriku, červenou řepu, mrkev a cibuli nakrájené na středně velké kusy, bobkový list vložíme do Papinova tlakového hrnce, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Poté rozmačkáme, dochutíme solí, sladem a umeoctem nebo misem. Závitky: namočíme rýžový papír, do kterého zabalíme uzený tempeh, kysané zelí a smažené sušené houby s hiziki a shoyu. Chvíli napaříme.
Další recepty:
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Pyré z cizrny necháme odležet.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Bramborová kaše s mlékem.
Rajčatová polévka z pyré
Dozvíte se zde, jak se připravují závitky s tempehem a oranžová omáčka a recept na přípravu.