Recepty > omáčky > zázvorová omáčka s mangem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 mango, 2 lžičky jemně sekaného čerstvého zázvoru, šťáva z poloviny citronu, 1 lžíce jemně sekaného polníčku nebo rokety (může být i kopr), sůl, pepř, několik kapek tabasca
Jak připravit tento recept:
Mango a 2 lžičky jemně sekaného čerstvého zázvoru rozmixujeme. Přimícháme šťávu z citronu, 1 lžíci jemně sekaného polníčku nebo rokety, sůl, pepř a několik kapek tabasca.
Další recepty:
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Mléková polévka se sekanou pažitkou.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Tvarohová žemlovka do které přidáme sníh ušlehaný z bílků a cukru.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Brusinková omáčka k masu pečenému, grilovanému či vařenému.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Smažená cibule kterou podáváme k různým druhům kaší.
Koláč s tvarohem a ovocem dáme péci do předem vyhřáté trouby.
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Omáčka z manga s hořčicí
Dozvíte se zde, jak se připravuje zázvorová omáčka s mangem a recept na přípravu.