Recepty

Recepty > hovězí maso > zbojnický guláš

Recept - Zbojnický guláš

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

10 dkg anglické slaniny, 10 dkg cibule, 50 dkg hovězího masa, 2-3 lžičky mleté papriky, sůl, 1 feferonka, 2 stroužky česneku, 1 lžička kmínu, 25 dkg zelí, 4-6 bramborů, 25 dkg čerstvých hub, hladká mouka

Postup přípravy:

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme nadrobno pokrájenou cibulku a osmahneme. K základu přidáme na kostky nakrájané maso, mletou papriku a zalijeme vařící vodou. Osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, utřený česnek, kmín a dusíme. Když je maso měkké, přidáme nakrájené zelí, oloupané nakrájené brambory, nakrájené předvařené houby a povaříme. V případě potřeby můžeme zahustit hladkou moukou.

Zbojnický guláš podávame s chlebem jako přílohou.

Další recepty:
hovězí guláš, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, znojemský guláš, hovězí guláš na červeném víně, svíčková omáčka na smetaně, hovězí stejk na žampionech, ruský boršč, rajská omáčka s hovězím, gulášová polévka, rajská omáčka, segedínský guláš, hovězí steak Orlov, hovězí roštěná

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.