Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > zdravé lívance

Zdravé lívance

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 banány, 4 vejce, 2 lžičky vanilky, 3 polévkové lžíce, kokosového oleje, špetka soli, 1/2 kávové lžičky jedlé sody, kokosový olej

Recept na přípravu:

V mixéru důkladně rozmixujte rozmačkané banány a vejce. Přidejte zbylé suroviny a ještě chvíli mixujte. Na pánvičce rozehřejte na středně silném plameni trochu kokosového oleje, naběračkou nalijte směs na pánev, dnem naběračky směs pravidelně po celé ploše rozetřete. Pečte cca 4-5 minut, obraťte a pečte ještě 1-2 minuty. Podávejte teplé.

Další recepty:
Muffiny s kousky čokolády, zda jsou hotové, vyzkoušíme špejlí.
Americké lívance polijeme skořicovým sirupem.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.
Omeleta z ovesných vloček s marmeládou.
Extra rychlé lívance ochutíme marmeládou nebo jinou ňaminkou.
Mrkvové šátečky s povidly sypeme moučkovým cukrem.
Hraběnčiny řezy s jablky a bílkovým sněhem.
Sýrový závin z listového těsta podáváme ještě teplé k čaji.
Borůvkový koláč bez kynutí upečeme ve vyhřáté troubě.
Mrkvové šátečky pečeme v troubě.
Čína ze sojového masa kterou restujeme, až zelenina změkne.
Hraběnčiny řezy s marmeládou potřeme sněhem s cukrem.
Lívance bez kynutí potřeme džemem.
Lívance ze sojového mléka

Recepty
Motto

Zdravé lívance vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.