Recepty > polévky > Žebrácká polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr vývaru z kostky, 3 rohlíky, sůl, pepř, muškátový květ, 1 vejce
Recept na přípravu:
Vývar uvedeme do varu, nalámeme do něj rohlíky a necháme je rozvařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Nakonec vmícháme do polévky rozšlehané vejce.
Další recepty:
Rajčatová česnečka do které přidáme prolisovaný česnek.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterým vmícháme brusinky.
Šunkové noky do polévky ze šunky a strouhanky.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky které zavaříme.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Italská minestrone chutná posypaná strouhaným parmezánem.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Rajčatová polévka s cuketou a nadrobno nasekanou zelenou petrželku.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Rajčatová omáčka
Ochutnejte recept žebrácká polévka.