Recepty

Recepty > polévky > žebrácká polévka z rohlíků

Žebrácká polévka z rohlíků recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr vývaru z kostky, 3 rohlíky, sůl, pepř, muškátový květ, 1 vejce

Recept na přípravu:

Vývar uvedeme do varu, rozdrobíme do něj rohlíky a necháme je rozvařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehané vejce.

Další recepty:
Rychlá čočkovka kterou vaříme, až změkne zelenina.
Smetanová koprová omáčka přikyselená a přislazená.
Rychlá gulášová zelňačka podávaná ještě zatepla.
Žebrácká polévka s rozšlehaným vajíčkem.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka z uzených kostí ochucená podle potřeby polévkovým kořením a solí.
Brokolice v sýrové omáčce s těstovinami.
Gulášová polévka z hovězího masa do které můžeme přidat česnek.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Krémová česnečka s prolisovaným stroužkem česneku.
Zelná polévka z kysaného zelí s na kostičky nakrájeným párkem.
Boršč z hovězího masa podáváme s miskou smetany.
Chlebová polévka

Recepty
Motto

Žebrácká polévka z rohlíků přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.