Recepty > omáčky > zelené fazolky na kurkumě a kardamonu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
cibule, kuzu, fazolky, mrkev, sójová smetana, tofu, kroupy ječné, vločky ovesné, ocet, krupice kukuřičná (polenta), strouhanka kukuřičná (mišutka)
Jak připravit tento recept:
Na oleji orestujeme na drobné kostičky pokrájenou cibuli, přidáme kurkumu, fazolky, mrkev, drcený kardamom. Zastříkneme shoyu, zalijeme vodou s octem a dusíme doměkka. Přidáme nastrouhané tofu (s mořskou řasou), sojovou smetanu, citronovou šťávu a zahustíme kuzu.
Další recepty:
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Fazolky na smetaně s hovězím masem na plátky nakrájeným.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Smaženice z hub čerstvých.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Polévka ze zelených fazolek
Dozvíte se zde, jak se připravují zelené fazolky na kurkumě a kardamonu a recept na přípravu.