Recepty > omáčky > zelenina na čínský způsob s tempehem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
těstoviny, tempeh, cibule, hlávkové zelí, mrkev, shoyu
Jak připravit tento recept:
Zeleninu pokrájíme. Na oleji osmahneme nejprve cibuli a tempeh, poté přidáváme mrkev a zelí. Ochutíme shoyu a pokud je zelenina ještě tvrdá, můžeme podlít trochou vody a nechat ji odpařit na velkém plameni. Podáváme s vařenými těstovinami.
Další recepty:
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Smaženice z hub s chlebem.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Bavorská svíčková s masem.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Čínský kuřecí salát necháme přes noc odležet v chladu.
Koprová omáčka se smetanou.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou
Dozvíte se zde, jak se připravuje zelenina na čínský způsob s tempehem a recept na přípravu.