Recepty

Recepty > omáčky > zeleninová omáčka s banány

Zeleninová omáčka s banány recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 mrkve, polovina menšího celeru, 2 hodně zralé banány, máslo, 2 lžíce celozrnné pšeničné mouky, 200 ml rostlinného krému na vaření, Solčanka

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev, celer a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, přidáme celozrnnou mouku rozmíchanou v troše vody a 15 minut povaříme. Uvaříme doměkka, dochutíme Solčankou a důkladně rozmixujeme. Přilijeme rostlinný krém na vaření, znovu přivedeme k varu a sejmeme ze sporáku. Přidáme pokrájené banány a znovu rozmixujeme. Již nevaříme, podáváme s houskovým knedlíkem.

Další recepty:
Koláč s tvarohem a ovocem dáme péci do předem vyhřáté trouby.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Banány v kokosovém těstíčku se sezamovými semínky.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Tvarohová žemlovka do které přidáme sníh ušlehaný z bílků a cukru.
Brusinková omáčka k masu pečenému, grilovanému či vařenému.
Jarní hlávkový salát

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje zeleninová omáčka s banány a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.