Recepty

Recepty > polévky > zeleninová polévka s červenou řepou

Zeleninová polévka s červenou řepou recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,5 litru zeleninového vývaru, petržel, 2 červené řepy, pórek (kousek bílé části), ovesné vločky (hrst), sůl, Vegeta, 150 g kysaného zelí, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Do horkého zeleninového vývaru přidáme na kostičky nakrájenou petržel, červenou řepu a na kolečka pokrájený pórek. Vhodíme oprané vločky, dochutíme solí, vegetou a přidáme kysané zelí. Polévku necháme vařit asi 15 minut.

Další recepty:
Zeleninová polévka s houbami můžeme dochutit smetanou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Zelné placky z kysaného zelí zprudka upečeme ve vyhřáté troubě.
Zelňačka s uzeným masem vařená v objemu tří litrů.
Kuřecí česnečka dochucená prolisovaným česnekem.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Zelňačka s fazolemi ke které přilijeme šlehačku.
Houbovka se smetanou a pečivem.
Sýrový závin z listového těsta podáváme ještě teplý k čaji.
Soljanka po gruzínsku s rajčatovým protlakem a okurkami.
Piškotový svítek přidáváme do polévky.
Noky do polévky z krupice zavaříme.
Sýrový svítek do polévky je zavářka.
Celerový salát s červenou řepou

Recepty
Motto

Zeleninová polévka s červenou řepou přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.