Recepty > polévky > zeleninová polévka s tomaty
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 litry vody, zeleninový bujon, 1 cibule, 100g mrkve, 150g brambor, 100g drcených tomat, 80g rýže, olivový olej extra virgin
Recept na přípravu:
Zeleninu očistěte a nakrájejte na kostičky. Smíchejte s rýží a zalijte vodou. Uvařte. Po dvaceti minutách varu přidejte drcené tomaty a na kostičky pokrájené brambory. Vařte do změknutí brambor. Přidejte zeleninový bujon, olivový olej a vše společně nechte přejít varem.
Další recepty:
Toskánská cibulačka podle italského receptu.
Smetanová polévka s houbami a zelenou pažitkou.
Zeleninová polévka s houbami jíž dochutíme smetanou.
Rajčatová polévka se sýrem který podávejte zvlášť.
Zeleninová pánev na řecký způsob voní středomořským světem.
Španělská česnečka z osmahnutého česneku.
Valašská kyselica s brambory.
Cibulačka z červené cibule kterou podáváme se zapečenými sýrovými toustíky.
Cibulačka se sýrem strouhaným.
Houbová česnečka s nadrobno nasekanou pažitkou.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí hub.
Kyselica s klobásou kterou nakrájíme na kolečka.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky které zavaříme.
Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky
Zeleninová polévka s tomaty má své chuťové kouzlo.