Recepty > polévky > zeleninová zavářka do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 vejce, sůl, 100 g polohrubé mouky, 100 g mražené zeleniny, sušená petrželka
Recept na přípravu:
Smícháme vejce se solí, lžicí vody, petrželkou a moukou. Poté přidáme zmrzlou zeleninu a důkladně promícháme. Těstíčko protlačujeme přes síto s velkými oky do hovězího, nebo kuřecího vývaru. 5 minut povaříme a odstavíme.
Další recepty:
Zelná polévka s klobásou a brambory.
Chřestový krém zjemníme šlehačkou.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Polévka z drůbežích srdíček ke které přidáme zavářku.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí zavářka do polévky kterou sedm minut zavaříme.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Zeleninová polévka se zelím
Ochutnejte recept zeleninová zavářka do polévky.