Recepty

Recepty > polévky > zeleninová zavářka do polévky

Zeleninová zavářka do polévky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 vejce, sůl, 100 g polohrubé mouky, 100 g mražené zeleniny, sušená petrželka

Recept na přípravu:

Smícháme vejce se solí, lžicí vody, petrželkou a moukou. Poté přidáme zmrzlou zeleninu a důkladně promícháme. Těstíčko protlačujeme přes síto s velkými oky do hovězího, nebo kuřecího vývaru. 5 minut povaříme a odstavíme.

Další recepty:
Zelná polévka s klobásou a brambory.
Chřestový krém zjemníme šlehačkou.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Polévka z drůbežích srdíček ke které přidáme zavářku.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí zavářka do polévky kterou sedm minut zavaříme.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Zeleninová polévka se zelím

Recepty
Motto

Ochutnejte recept zeleninová zavářka do polévky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.