Recepty > omáčky > zeleninový talíř s cibulovou omáčkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
rýže natural, oves, robi maso, cibule, kukuřičný škrob, mléko obilné nebo sójové, mrkev, růžičková kapusta
Jak připravit tento recept:
Obilovina: společně povařená rýže natural a oves (oves předem máčený) Bílkovina: Robi karbanátky. Zelenina: Omáčka z podušené cibule na tuku, se sušeným mlékem, zahuštěná maizenou, na páře upravená mrkev a růžičková kapusta. Talíř je dozdoben opraženým černým sezamem.
Další recepty:
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Smaženice z hub s chlebem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Pečená kachna s jablky a zelím a bramborovým knedlíkem.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Dozvíte se zde, jak se připravuje zeleninový talíř s cibulovou omáčkou a recept na přípravu.