Recepty > polévky > zelný elixír
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou uvedeny v textu receptu.
Recept na přípravu:
Nakrájíme pět listů červeného zelí, půl větší okurky a 2 rajčata. Z této směsi vytlačíme šťávu - buď přes plátýnko nebo použijeme moderní odšťavňovač. Pijeme 3x denně sklenku, kterou můžeme naředit vodou.
Další recepty:
Soljanka z hovězího masa se smetanou a olivami.
Palačinky s masovou náplní ke kterým podáváme zeleninový salát.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Saská soljanka se smetanou.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s houskovým knedlíkem.
Zelný salát se slaninou kterou opečeme dokřupava.
Krémová bramboračka s nepříliš tuhou šlehačku.
Rajská polévka se sýrovými knedlíčky které na talíři přelijeme.
Houbová soljanka s bílým pečivem.
Rybí polévka s houbami kterou podáváme s opečeným pečivem.
Polévka z uzené ryby do které vmícháme rybí maso.
Zelný koláč
Zelný elixír přináší na české talíře svoji chuť.