Recepty

Recepty > polévky > zelný vývar z uzených kostí

Recept - Zelný vývar z uzených kostí

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kg uzených kostí, olej nebo máslo, 2 cibule, 6 brambor, 1 sterilované zelí, bobkový list, nové koření, pepř, mléko, 2 lžíce hladké mouky, Tatra mléko, polévkové koření, sůl

Recept na přípravu:

Do rozehřátého oleje nebo másla přihodíme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené brambory a necháme chviku dusit. Mezitím propereme zelí, pokrájíme ho na menší kousky a přidáme k bramborám spolu s uzenými kostmi. Zalijeme vodou, přidáme bobkový list, nové koření a pepř. Vaříme tak dlouho, až jsou maso i brambory měkké. Po uvaření kosti vyjmeme, obereme a vrátíme zpět do polévky. Do mléka vmícháme hladkou mouka a zavaříme se do polévky. Nakonec přidáme Tatra mléko. Už se nemusí vařit. Dochutí se podle potřeby s polévkovým kořením a solí.

Dobrou chuť.

Další recepty:
Bramboračka s kroupami kterou podáváme posypanou nasekanou petrželí.
Vývar z morkových kostí se zeleninou a nudlemi.
Domácí nudle z těsta.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou - hlávku kapusty rozkrojíme na poloviny...
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny se kterými ji podáváme.
Zelná polévka s klobásou kterou pokrájíme a osmahneme.
Zelňačka na kterou použijeme sklenici sterilovaného zelí.
Zelná polévka z kysaného zelí.
Hovězí roláda z mletého masa - do mléka přidáme na kostičky nakrájený rohlík...
Vývar z hovězího žebra a kuřecího korpusu.
Zelná polévka se sýrovým kapáním

Recepty
Zelný vývar

Ochutnejte recept zelný vývar z uzených kostí.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.