Recepty

Recepty > ostatní > žemle s játrovou paštikou a jablkem

Žemle s játrovou paštikou a jablkem

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

Pro přípravu budeme potřebovat: žemle v množství podle počtu strávníků, játrová paštika, plátkový sýr, máslo, jablka

Postup přípravy:

Žemle rozkrojíme a potřeme tence máslem, poklademe plátkem paštiky, plátkem jablka a plátkem sýra. Zapečeme v rozpálené troubě, až se sýr roztaví a zezlátne.

Další recepty:
Sýrové smaženky jsou vhodná příloha k salátům.
Žampionový krém vaříme 10-15 minut.
Zelné závitky plněné mletým masem 15 minut zapečeme.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou posypeme parmazánem.
Kuře na rajčatech a paprice vytvoří křupavou kůrčičku.
Žemle na hamburger rozkrojíme a plníme.
Kuře na paprice podáváme s rýží.
Tvarohová pomazánka s mrkví chutná se sklenkou mléka.
Domácí žemle pečeme aby byly křupavé.
Masová směs na tousty do níž přidáme zeleninovou směs.
Plněné papriky s rajskou omáčkou chutnají s houskovým knedlíkem.
Králík na paprice podáváme s knedlíkem.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Plněné papriky se sýrem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo žemle s játrovou paštikou a jablkem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.