Recepty

Recepty > ostatní > žemle s rybími prsty

Žemle s rybími prsty

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

4 žemle, 8 rybích prstů, listy ledového nebo hlávkového salátu, cibule, okurka, rajče
Omáčka: smícháme tatarku nebo majolku s plnotučnou hořčicí a kečupem.

Postup přípravy:

Žemle rozkrojíme, potřeme slabě omáčkou, přidáme list salátu, 2 rybí prsty, omáčku, zeleninu a přiklopíme.

Další recepty:
Rychlá vajíčková polévka do které přidáme sůl a nasekanou petrželku.
Plněná tortilla kterou můžeme posypat pokrájenou cibulkou.
Plněná veka obložená čerstvou zeleninou.
Čočková polévka s uzeninou kterou dochutíme sekanou petrželkou.
Sendvič s tuňákem, rajčetem, salátem a vejcem.
Zapečená plněná rajčata podáváme s topinkami nebo vekou.
Nakládané hlávkové zelí s křenem uložíme do chladu a temna.
Těstoviny s tuňákem z konzervy můžeme postrouhat parmazánem.
Kachní roláda posypaná kmínem.
Zapečený květák se šunkou a sýrem dáme na 20 minut zapéct do trouby.
Plněná kuřecí kapsa chutná s rýží jako přílohou.
Bramborový guláš s uzeninou posypeme majoránkou.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Celozrnné bagety z domácí pekárny

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo žemle s rybími prsty.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.