Recepty

Recepty > polévky > žemlová polévka

Žemlová polévka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Potřebné suroviny jsou napsány v textu receptu.

Recept na přípravu:

Do čtvrt až půl litru vody dáme vařit rohlík nakrájený na kolečka, přidáme nakrájenou cibuli, špetku pepře a muškátového květu, kousek tuku, rohlík rozvaříme a pak vlijeme 1 rozšlehané vejce, podle chuti dosolíme a doladíme magi kořením

Další recepty:
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Drůbková polévka s houbami s na nudličky nakrájeným masem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Červená zelňačka s řepou.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Fazolačka s uzeným masem dosolená podle chuti.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Cibulačka se smetanou

Recepty
Motto

Žemlová polévka přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.